Speedway på alla tre

Speedway på alla tre

Gurkmeja

ÖvrigtSkapad av Bergman lör, juli 09, 2011 17:14:59
Ibland när man åker långa resor måste man vila de ä faktiskt inte så himla könstigt som det låter. Men vissa människor, vars namn ej skall nämnas men som börjar på M och slutar mä IKKE, tycker de ä skitskoj när andra prövar sova. Detta äro ett av bara ett fåtal sätt som är någorlunda bekväma sovställningar i en Hiace.Tallium

Talliumsulfat har i stor omfattning använts som råttgift och som myrdödare. Eftersom ämnet är lukt- och smaklöst ger det ingen varning. Det har emellertid sedan 1975 varit förbjudet för privat bruk. Talliumsulfid som ändrar ledningsförnågan vid belysning av infrarött ljus, används i fotoceller. Tillsammans med svavel, selen och arsenik har lågsmältande glas tillverkats som blir flytande i temperaturer kring 125°C. Detta glas har samma egenskaper som vanligt glas vid rumstempertur men är dessutom mycket hållbart. Tallium har också använts för att bota ringorm och hudinfektioner, men på senare tid undvikits på grund av de små marginalerna mellan fördelar och giftighet.


  • Kommentarer(2)

Fill in only if you are not real

Följande XHTML-taggar är tillåtna: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS-mallar och Javascript är inte tillåtna.
Skapad av Stellan sön, juli 24, 2011 09:07:21

Va fan, här kommer det ju in nya inlägg varje skottår! Kör ni inge speedway eller?

Skapad av Tante Jul ons, juli 20, 2011 21:05:56

Du er i stand til å sove hvor som helst og når som helst, og hvis Michal greier å vekke deg vil jeg ta en prat med ham og lære trikset.