Speedway på alla tre

Speedway på alla tre

Stellan Vågar Ej Ro I Grannens Eka

RaceSkapad av Bergman tis, juli 05, 2011 13:30:53
Depå
Helgens landskamp slutade med seger för mej och team Egeland/Fredde. Micke kom sist. Vi körde först på respektive cyklar ett heat där jag å Micke vann med ett varv ungefär. Sedan Bytte vi cyklar med varann å då vann team träsktrollen med vår cykel. Så då va ju de oavgjort. Träsktrollen prövade protestera för dom hävdade att vi tjuvstarta, vilket vi inte förstår för de hade ju vart helt meningslöst. Video kommer. Därmed blev de bestämt att vi skulle köra på tid med centurionen, två varv. Vi gick ut först med en tid på 37,8sek. Men då hände de nånting, Stollen Stellan fick tokryck å gasa som aldrig förr även på raksträckerna. Å tror ni skröen inte att dom körde på samma tid. Då föreslog di andra att vi skulle byta på chaufför å burk så burken körde, men då sa Micke att han inte hade någon vidare dödslängtan. Alltså vann SVERIGE för ja utgör ju femtio procent av team nårje.
Träsktrolls mek
Race åsido, så hade vi en helt makalös fin lördag på eldarnas bana på Gladö soptipp. tror vi var där i sex sju timmar. Vi lekte oss nästan ihjäl. Ja burka för allihop på alla cyklar fredde tror ja oxå boka för alla, åsså pröva Stellan burka men han har en lemurs tolernas för centrifugal krafter.
Paj kopplingRäsercykeln te Micke gick åt granskogen, kopplingshjärtat slutade slå.

Stellan berättar roliga historierPå kvällen ble de grillat valkött från lofoten, chiliputäter å bearnässås å nån skum men välsmakande öl som stellan hade låtit spontanjäsa bakom verkstan. Bilden visar ju tydligt hur många gånger fru Egeland har hört hennes stolliga gubbes historier.

Tack till Bosse för eminent vattenbil framförande, Fredde för extrem trevlighet, Stellan för ditt fina handlag, Micke för att du är bäst och till alla i publiken för skratt å applåder.

Mera kommer när skrivkrampen har lagt sej.

Tallium
Tallium upptäcktes spektroskopiskt 1861 av engelsmannen Crookes. Grundämnet döptes efter den vackra gröna spektrallinjen som identifierade ämnet. Metallen isolerades både av fransmannen Lamy och av Crookes 1862.

  • Kommentarer(2)//www.rksmg.se/#post41