Speedway på alla tre

Speedway på alla tre

Träskråtter, börja darra!

RaceSkapad av Bergman tor, juni 23, 2011 13:49:22
Till er två läsare av denna blogg vill jag säga att kriget har startat.
En viss Stellan Egeland(nej han äro inte nårsk) har tagit utmaningen om ett slag i träsket utanför Stockholm, närmare bestämt Eldarnas hemmabana. I och med detta har ovannämde så kallad "hojbyggare" börjat ett skriftligt krig på sin blogg. Vi kommer att åka över med två sidovagnar å en säck valkött. Farbrorn verkar skeptisk inför grillning av detta kött, varför vet jag ej. Han har väl som alla andra båtfolk klen mage, efter år med diverse burkmat.

Motorn till den nya cykeln är hos Björn-Vidar i Holland på tuning, därför är det inte säkert att den kommer tillbaka i tid för det historska loppet den 2:a juli. Om så blir fallet blir det JRM motor i bägge hojarna, surt men vinsten blir högst troligen överdrivet lätt vikket fall som helst. Mikke lipar hele tiden medans jag svarvar, skruvar, fixar, trixar och röker i garaget. Han har ju nämligen så in åt helvete ont i foten stackarn.

"Dronten" med amatör lallaren Egeland och hans plattformschef.

Här är motor i nye cykeln borttagen å iväg skickat te Holland.

Bägge cyklarna utan motor, nya däck skall monteras, växellåda skall gås över, nya distanser svarvas i beryllium/polonium legering.

Dubnium
instabilt (radioaktivt) grundämne med atomnummer 105, kemiskt tecken Db. Tidigare provisoriskt kallat unnilpentium, tillhör transuranerna. Halveringstiden är mindre än 40 sekunder.

  • Kommentarer(1)//www.rksmg.se/#post37