Speedway på alla tre

Speedway på alla tre

In sweden we call it wienerbrô

TräningSkapad av Bergman mån, maj 02, 2011 14:16:01
Hamense, i lördags så fick vi pröva den nye vagnen på Vinsvoll utanför Mjöndalen. Dä va nästan som att de va första gången ja satt på en cykel, för att den häringa nya maskinen var så pass annorlunda den gamle goa dunderräsern.

Men vi fick med en massa goa tankeställare hem å grunna på. En sak var ju att ett av världens i särklass bästa framdäck man kan få tag på, Continental 403, gjorde ju att svängkapaciteten ökade nått otroligt. Därmed så ska vi nog kunna gasa oss längre in i kurvera.

En annan sak äro att motorn kan nog med all säkerhet varvas ofantligt möe mer än tidigare antatt. Dä här kan bara bli bättre.

De nya LJUDDÄMPARNA är de värsta som skett sporten sen Per Jonsson fick lägga av. Låter numera som en ilsken men tystlåten cockerspaniel.


Benhårde Björnar, 93år, från Halden gjorde ett första test av nya cykeln. Den visa sej att va go men måste justeras på en hel del punkter.


Annars va de ett himla fint väder å en massa hyggligt fôlk. Jo förresten så fick Preben skyddsgärdekänning, gick bra me pôjken men ett nytt styre måste inhandlas.

Väl mött seglarvänner
Bergman the bastard


Polonium

Polonium har haft betydelse som strålningskälla, bl.a. använd av Rutherford vid de försök som ledde till atomkärnans upptäckt.

  • Kommentarer(0)//www.rksmg.se/#post33